Спектакуларна претпремиера на Дизни во авион на KLM

14

reklama

За да го промовира своето партнерство со Дизни, холандската авиокомпанија KLM на децата им приреди изненадување и вистинско уживање. Група на 300 деца имаа можност да ја проследат претпремиерата на анимираниот филм Авиони на Дизни во еден од авионите на компанијата. Авионот беше во хангар, а со помош на специјални ефекти, се што се случуваше во филмот им се случуваше и на децата.