Стопанска банка со понуда за MasterCard кредитна картичка без камата

4

stopanska-banka

Стопанска банка на сите ново одобрени апликации за MasterCard кредитните картички, во период од 28.12.2016 до 28.02.2017 година, применува каматната стапка од 0% годишно, за сите купувања до 31.03.2017 година, соопштуваат од банката.

По истекот на промотивниот период, како што се наведува, во примена ќе биде редовната годишна каматна стапка од 10,13% за приматели на плата во Стопанска банка.