Teague и Nike создадоа авион за врвни атлети

27

1

Teague и Nike со заеднички сили создадоа “атлетски авион” направен за третман на играчите пред и по важни натпревари. “Атлетскиот авион” е специјално дизајниран да ги намали негативните влијанија врз тимовите – често поради многуте патувања на далечни места и многуте часови поминати во авион, играчите губат концентрација и сила.

2

3Речиси сите играчи имаат преполн распоред на натпревари, па често се изложени на повреди и замор во текот на сезоната.

4

5Во самиот авионот има соба за тренинг, која обезбедува оптимална циркулација на крвта, соба за релаксација и ментални активности.

6