Технологија што ги вознемирува децата

29

volkswagen-start-stop

Не е никаква новост дека омилено место за спиење на малите деца им е автомобилот. Но ако се возат во фолскваген со новата Start/Stop технологијата за штедење гориво, тогаш може да се појави проблем. Погледнете зошто.