The North Face на купувачите им даваше бесплатни јакни, но под еден услов…

5

reklama

Американскиот бренд The North Face е познат по изненадувањата што им ги прави на своите купувачи. Овој пат бесплатни зимски јакни добија само оние најхрабрите што се одлучија да поминат 200 метри висејќи на жица (zipline), поминувајќи преку неколку билборди од хартија.