Tic Tac – осмели се да бидеш мал во големиот свет!

12

reklama

Агенцијата The Martin Agency направи четири кратки видеа за адреналинските авантури на малите Tic Tac бонбони. Видеата се со порака Go Little – осмели се да бидеш мал во големиот свет!