Titanic Beach Lara – хотел реплика на потонатиот брод Титаник

3

akt (9)_660_330Ексклузивниот хотел Titanic Beach Lara којшто многу потсетува на потонатиот Титаник се наоѓа во Анталија, Турција.

Луксузното здание има вкупно 551 соба, а секоја од нив има дел што потсетува на бродот.

Фирмата која стои зад изградбата на хотелот сакаше на еден начин да го истакне гламурот и пространоста на импресивниот брод. Така, на одредени места можат да се забележат дури и кајчиња за спасување, слични на оние од Титаник.

Гостите имаат на располагање три надворешни базени, аква парк, турска бања, ресторани, барови, терени за разни спортови, приватна плажа и сè што може да понуди еден хотел од пет ѕвезди.

beach-viewtitanic-beach-resort666_th62_titanic_beach_lara_hasir_restaurant111789-14-ltitanic-beach-resort (1)1657-titanic-beach-lara280_4hotel-titanic-beach-and-resort_6637605026926385014684555365693583656988427750450365696923656990936569896 36569615