Тропски рај на приватен полуостров

3

Tropical Paradise In Turks & Caicos On The MarketЕлитниот имот Turtle Tail, којшто вреди 25 милиони долари, се наоѓа на приватен полуостров близу островите Турк и Каикос, а има и своја сопствена плажа и пристаниште за јахти.

Се простира на површина од 1.500 m2, а располага со пет спални соби во главната резиденција, секоја со приватна бања и уште пет дополнителни бањи.

Освен тоа тука е вилата за гости, која што има две спални соби со своја бања и посебен простор за вработените.

Имотот располага со сиот луксуз што може да се замисли, како инфинити базен со LED осветлување, бројни ложи на отворено со лежалки, приватно кино, играчница, вински подрум, луксузна сала за вежбање и тениски терен.
Tropical Paradise In Turks & Caicos On The MarketTropical Paradise In Turks & Caicos On The MarketTropical Paradise In Turks & Caicos On The MarketTropical Paradise In Turks & Caicos On The MarketTropical Paradise In Turks & Caicos On The MarketTropical Paradise In Turks & Caicos On The MarketTropical Paradise In Turks & Caicos On The MarketTropical Paradise In Turks & Caicos On The MarketTropical Paradise In Turks & Caicos On The Market