ТВ реклама за Facebook Home

25

facebook-airplane

Минатата недела Facebook ја најави новата апликација Home за Android, а изминатиов викенд премиерно ја пуштија и ТВ рекламата. Како што најави Марк Цукерберг, оваа апликација ќе го олесни споделувањето на статуси, слики и информации, односно ќе ги стави луѓето пред програмите.