УЈП објави нова аукција за продажба на движни и недвижни ствари

0
0

Управата за јавни приходи објави нова аукција за продажба на движни и недвижни ствари. На веб порталот на УЈП може се видат сите активни аукции, да се прегледаат достапните аукциски производи (движни и недвижни ствари).

За учество во е-аукциите на УЈП, треба да се регистрирате како корисник овде. За да учествувате на е-аукцијата што ве интересира, потребно е да се пријавите најдоцна до последниот ден/рок за уплата на депозитот што е наведен во огласот.