УНИБанка со нова експозитура во Буњаковец

138

Bunjakovec

УНИБанка ги известува своите клиенти и соработници дека е пуштена во употреба нова експозитурата во Скопје, како дел од мрежата на експозитури. Новата експозитура е лоцирана во Буњаковец, со адреса на Бул. Партизански одреди  бр.25 локал 1 и ќе ги извршува сите оперативни работни активности потребни за клиентите.

#Новата експозитура е модерна и подготвена да ги услужи сите оние кои бараат професионалност, флексибилност и непосреден контакт при завршувањето на работата. УНИБанка го темели својот успех на цврсто поставени стандарди, квалитетна услуга и задоволни клиенти“, соопштуваат од банката.

Во иднина ќе се продолжи со реализација на активности и проекти, со цел излагање во пресрет на потребите на клиентите.