Упис на студенти во Едукативниот и развоен центар на Seavus

2

sivus

Со слоганот Be the difference and make the difference, Едукативниот и развоен центар на Seavus (SEDC) ја продолжува кампањата за упис на студенти во новата академска година 2015/2016. SEDC, како водечки едукативен и тренинг центар во државата и регионот најавува уште една академска година студии за успешни и амбициозни дизајнери, програмери и инженери.

Со своите напредни и современи студиски програми и својот високопрофесионален пристап, SEDC досега го достигна рангот на светските академии. Преку академиите за дизајн, кодирање и мрежни системи, SEDC на повеќе од 100 студенти годишно им нуди едукација на највисоко ниво и отвара големи можности за понатамошната кариера.

Кампањата со рани попусти за упис трае да 20 август.