Va Va Voom тест возење на Renault Clio

21

renault-clio

Што ќе се случи ако го стиснете Va Va Voom копчето во Renault Clio? Оваа компанија за својата кампања во Британија сними две реклами, една за мажите, друга за жените. Кандидатите за тест возење се снимаат со скриена камера, а како реагираат на изненадувањето, погледнете.