Вака се станува ѕвезда

28

DJ-spider-samsung

Што се случува кога на диџеј ќе му влезе пајак под облеката, публиката го снима како реагира и снимката се шири вирално? Станува ѕвезда!

Музиката за оваа реклама на Самсунг и опцијата All Share специјално ја направи DJ Spider HK.