Вес Андерсон и Едриен Броди со краток филм за H&M

3

reklama

H&M ги ангажираше режисерот Вес Андерсон и агенцијата adam&eveDDB за божикното видео. Во краткиот филм, актерот Едриен Броди е кондуктер, а дејството се одвива во воз кој доцни поради лошото време.

Каде е H&M во целата приказна? Актерите ја носат последната празнична колекција.