Видео: Domino’s кампус направен од кутии од пица

4

dominos kampus

Познатиот бренд за подготовка на пици Domino’s ќе ги едуцира луѓето да прават пици, вклучувајќи ги клиентите и конкурентите.

Domino’s заедно со агенциајта CP&B ја лансираа интернет страницата Domino’s pizza school. Станува збор за интерактивна страница за on line часови по правење пица и тоа во виртуелниот “кампус“, којшто е изработен од вистински кутии за пица на Domino’s.