Видео: Oreo со ода за заборавениот мал прст

3

oreo thin

Вкусните колачиња Oreo ова лето добија “потенка“ верзија – Oreo Thin, покажувајќи му на светот дека потенките колачиња може да бидат поеднакво вкусни како и класичните Oreo.

Најновата реклама покажува како луѓето ги користат нивните прсти во секојдневниот живот. Но, малиот прст се користи многу ретко, сè до моментот додека не дојде Oreo Thins.