Видео порака скриена во етикета на шише пиво

30

andes

Агрентинскиот пивски бренд Andes им овозможи на своите корисници да пренесат видео порака преку етикетата на шишето и да ги кажат работите што не се осмелуваат да ги кажат во лице. Се симнува апликација, се скенира кодот на етикетата, се снима видео порака и се “закачува” за шишето. Потоа шишето му се дава на оној што треба да ја види пораката, повторно со скенирање на кодот.

Пораката е сместена во cloud и се самоуништува кога ќе се отвори.