Вилијам Шетнер повторно се сретна со Горн

110

gorn-shatner

gorn

Кој може подобро да ја изрекламира новата видео игра Star Trek од капетан Кирк? Цели 46 години по борбата меѓу Вилијам Шетнер и Горн во епизодата Арена од првата сезона на оригиналните Star Trek, време е за реванш. И тоа во дневната соба на Шетнер.