ВИП Македонски предизвик

28

Вип оператор, компаниите Самсунг, Еферио и Фондацијата Претприемачки сервис за млади (ПСМ), во рамки на одбележувањето на 5 годишнината на Вип, ќе биде објавен конкурсот за вториот Вип Македонски предизвик за развој на локално применливи Android апликации, како и дополнителна ексклузивна новина на македонскиот пазар на мобилни комуникации.