ВИП со предлог подарок за 8-ми март

2

Samsung-GALAXY-Young Вип оператор го претстави предлогот за подарок во пресрет на светскиот ден на жената, 8-ми март.

Корисниците од денеска па до 10 март 2014 година со секој склучен договор на 24-месеци, ја добиваат можноста да добијат Андроид паметен телефон Samsung Galaxy Young за 1.499 денари во тарифата Free+ M+, како и да добијат подарок слушалки.

Samsung Galaxy Young е наменет за корисниците кои се фанови на функционалностите кои ги нудат Андроид паметните телефони, додека подарокот слушалки кои обезбедуваат висок квалитет на звук ќе го направат користењето на Samsung Galaxy Young вистинско задоволство, стои во соопштението.