Virgin America ги испеа правилата за безбедност

5

reklama

Упатствата и правилата за безбедност во авион можеби се досадни за читање или слушање, но авиокомпанијата Virgin America најде начин да ги направи интересни. Кога да го врзете појасот, што да правите со мобилните уреди, како се ставаат маските со кислород, сето тоа преку игра и песна, во петминутен спот го демонстрираат танчери, музичари и кореографи кои работат на American Idol и на So You Think You Can Dance. Режијата е на Џон М. Чу.

Во продолжение и како се снимаше видеото.