VISA VERO – кредитна картичка на Стопанска банка

20

VISA VERO кредитната картичка на Стопанска банка е единствената картичка која секој месец на корисниците им дава можност за заштеда од секое пазарење во ВЕРО маркетите, во износ од 4,5% и тоа:
•    3,5% од вредноста на трансакциите направени во маркетите на ВЕРО и 
•    1% од вредноста на ВЕРО картичките за лојалност 

VISA VERO кредитните картички Банката ги издава со кредитен лимит во висина до 5 месечни плати, а овие картички се издаваат со можност за купување на рати без камата кај повеќе од 1.000 продажни места во државата и грејс период од 45 дена.

Банката нуди можност и за рефинансирање на постоечките кредитни картички со нова VISA VERO картичка. За нова VISA VERO картичка може да се поднесете барање во било која филијала на Стопанска банка, како и 24/7 online.