Вистинската убавина не е ретуширана

21

dove_photoshop_actionПо многу години славење на вистинската убавина и помагајќи им на жените да бидат задоволни од тоа како изгледаат, овојпат Dove одлучи да се обиде со нешто различно. Во новата кампања тие директно им се обратија на одговорните за манипулирање со нашата перцепција за убавина – уметнички директори, графички дизајнери и оние што работат фотошоп. А на кој начин се обидуваат да ја испратат својата порака, погледнете во видеото.