Витаминка со финансиска помош за поплавените населби во Скопје

17

vitaminka
Со донација во износ од 10.000 евра и храна во исто толкава вредност, компанијата Витаминка помогна на жртвите и тешко погодените граѓани кои останаа без или со разурнати домови од катастрофалните поплави кои се случија во саботата.
Вакви донации даваат надеж и помагаат во надминувањето на овие тешки времиња на фамилиите, и воедно ја поттикнуваат бизнис заедницата за вакви и слични акции.