Во имагинарниот свет на Ikea

2

ikea

Агенцијата Mother од Лондон за Ikea направи анимиран имагинарен свет, во кој лилјак и птица му помагаат на робот на научи да лета. Преку ова видео, шведскиот произведувач на мебел праќа порака дека со нивните производи, домот е забавно, релаксирано место каде мозокот може да работи без ограничувања.