Во McDonald’s наместо со пари, ќе се плаќа со прегратка

19

reklama

McDonald’s првите две недели од февруари, по случаен избор на некои од своите потрошувачи ќе им дозволи за нарачките наместо со пари да платат со прегратка или да се јават на некој свој и да му кажат дека го сакаат.

Компанијата со реклама ја најави оваа промоција која ќе трае до 14 февруари и ќе се емитува за време на американскиот Супер Боул.