Вокен рецитира стихови од песната Bye Bye Bye

2

bai

Американскиот актер Кристофер Вокен седнат на софа ги рецитира стиховите од хитот Bye Bye Bye, а покрај него седи фронтменот на познатата група N Sync, Џастин Тимберлејк.

Рекламата е за пијалакот Bai, а беше прикажана на најпознатиот американски спортски настан Super Bowl.