Вознемирувачка реклама на чешки сајт за запознавање

30

klaraНајпопуларниот интернат сајт во Чешка за онлајн запознавање, lide.cz, направи вознемирувачка реклама насловена како Клара. Куклата Клара ќе открие дека нејзиниот дечко ја изневерува со вистинска девојка. За да дознаете како завршува приказната, погледнете го видеото.