За влез во Грција не е потребен негативен ПЦР тест

173

Министерството за внатрешни работи информира дека за влез во Грција не е потребен негативен ПЦР тест само за возачи на товарни моторни возила.

Ова е во рамки на новиот протокол за влез во Грција на граничниот премин Евзони.

Фото: Freepik