Звукот на вкусот

2

Feel Flavour 1

Овој уникатен постер, креација на агенцијата Grey London во соработка со Novalia, всушност е апликација направена од хартија за промоција на британскиот бренд на зачини Flavour Shots на Schwartz.

Секоја боја на постерот се однесува како екран на допир кој испраќа сигнал преку bluetooth, кој произведува звук преку паметниот телефон.

Колку за информација, постерот не е за јадење.