Adidas ги собира големите ѕвезди на гозба

2

untitledoo

Фото: Youtube

Во последната кампања на Adidas вклучени се многу познати спортски ѕвезди, музичари, продуценти, манекенки, модни креатори…

На масата се води дискусија во врска со креирањето, на што се фокусира и самата кампања Here to Create, а истата е дело на рекламната агенција 72andSunny.