Amazon им помага на луѓето да испратат насмевки за празниците

2

amazon-reklama

Фото: Youtube

Американската компанија за електронска трговија, Amazon ги претстави кутиите што “пеат“.

Целта на рекламата е на корисниците да им помогнат да им испратат насмевки на своите блиски за време на празниците.