Apple со серија шарени видеа за апликација за здравје

2

reklama

Како да останеме здрави? Само треба да направиме четири клучни промени во начинот на живеење – да се движиме малку повеќе, да јадеме малку подобро, да спиеме поцврсто и да најдеме време да го смириме умот.

Ова го порачува Apple во серијата видеа со кои ја промовира апликацијата за здравје.