Arcadia-e 85, јахта за максимално интимно уживање

5

Arcadia 85Arcadia 85 е долга 30 метри, тешка 67 тони, има четири луксузни соби и четири помали соби за членовите на екипажот, голема гаража која се претвора во мал брод од четири метри и еден скутер за на вода.

Јахтата е прекриена со сончеви колектори кои зафаќаат површина од 40 метри квадратни и овозможуваат полнење на електричните уредите со што се заштедува електрична енергија.

Куќичката на палубата е направена од двојно рефлектирачко стакло, па затоа и ентереирот е светол и пријатен.

Arcadia 85Arcadia 85Arcadia 85Arcadia 85Arcadia 85Arcadia 85