Audi: Вреди да се бориш за добрите работи

6

audi

Агенцијата Venables Bell & Partners го направи видеото Дуел за Audi, кое беше пуштено за време на дебатата на кандидатите за претседател на САД, Хилари Клинтон и Доналд Трамп.

Кандидатот за кој се борат во видеото е Audi RS 7.