Банкоматите на Охридска банка во сабота недостапни максимум три часа

2

ohridska-banka-logo

Банкоматите на Охридска банка Сосиете Женерал, на 23-ти овој месец, ќе бидат недостапни во времетраење од максимум три часа, стои во соопштението.

Прекинот, како што се наведува, е поради планирани системски интервенции во периодот меѓу 15 и 20 часот.