Барел нафта 94 долари

34

Цената на барел нафта падна многу под 100 долари. Цената го достигна нивото од 100 долари пред една недела.
На лондонскиот пазар барелот се тргува по 94 долари. На американскиот пазар се тргува по цена од 89 долари за барел.

Вредноста на биткоинот од утрово е во минус. Биткоинот денес вреди 23.176 долари, што е за околу 1 отсто помалку од вчера. Етереум и Солана забележуваат раст.