Безжичен интернет во автобусите на ЈСП од SunWireless

10

93582bcf-927e-46af-af81-c385a45c3a61Операторот за безжичен интернет SunWireless и Јавното Сообраќајно Претпријатие (ЈСП) – Скопје склучија партнерски договор со кој ќе се овозможи користење на безжичен интернет во јавниот превоз на ЈСП.

Со ова патниците во автобусите на ЈСП за време на нивното патување ќе можат да користат брз и стабилен безжичен интернет од SunWireless.

Веќе со сервис се обезбедени 10-тина автобуси, а со договорот е планирано да се обезбеди безжичен интернет од SunWireless во сите автобуси на ЈСП – Скопје.