Четврток неработен ден за сите граѓани

14

Седми јануари 2021 година (четврток), прв ден на Божиќ според православниот календар, е неработен за сите граѓани на Република Северна Македонија, информираат од Министерството за труд и социјална политика.

Оттаму им го честитаат Божиќ на граѓаните од православната вероисповед.

Фото: Pixabay