Coca – Cola и Jet Blue поттикнуваат хуманост

2

reklama koka kola

Познатиот американски пијалак Coca – Cola и нискобуџетната американска авиокомпанија Jet Blue заеднички поттикнуваат хуманост кај случајните минувачи.

Во соработка со маркетинг агенцијата Mullen Lowe креираа реклама во којашто ја поттикнуваат хуманоста на случајните минувачи на железничката станица во Њујорк. Оние кои беа најхумани беа и наградени за тоа.