Дали биткоинот оди кон 60.000 долари?

43

Пазарот за криптовалути “порасна“ за само 0,2 проценти во последните 24 часа, а вкупната вредност на целиот пазар е, според податоците на веб -страницата Коингеко, 2,43 трилиони долари.

Биткоинот порасна дури за 2,5 проценти во последните 24 часа и утрово е проценет на 56.984 долари.

Етереумот падна за 0,3 проценти во последните 24 часа, и се тргува по цена од 3.574 долари.