Делови од Ѓорче Петров утре без вода

13

Ги известуваме корисниците од населените места Волково, Ново Село и дел од Ѓорче Петров дека поради замена на автоматиката во пумпна станица Ново Село на ден 13.03.2013 (среда), во периодот од 09:00 до 14:00 часот водоснабдувањето ќе биде во прекин, соопшти ЈП Водовод и канализација.