Девојче си го чепка носот на задното седиште од автомобилот

2

cepka-nos

Фото: Youtube

Германската компанија за изнајмување автомобили Sixt направи оригинална реклама, во која главниот лик е мало девојче кое заедно со своите родители се вози во луксузен автомобил.

Таа седи на задното седиште и го чепка носот, по што “ги разгледува“ сите можности.