Џенифер Анистон во реклама за Emirates

5

reklama

Најголемиот кошмар за актерката Џенифер Анистон е да патува со авиокомпанија која нема туш и бар. За среќа, се буди во кабината од прва класа на Emirates, авиокомпанија од Дубаи која е во првите пет најдобри во светот.