Два нови банкомати на Стопанска банка Битола

391

Стопанска банка а.д Битола со цел проширување на својата мрежа на банкомати и обезбедување на поголема достапност на своите услуги пушти во употреба два нови банкомати.

Едниот банкомат е лоциран во централното градско подрачје на улицата Аминта 3-ти бр.81 (Спроти Клуб на пратеници), додека локацијата на вториот банкомат е на ул. Бутелска бр.40 (Рептил маркет).

Целосната мрежа на банкомати на Стопанска банка а.д. Битола можете да ја погледнете на следниот линк.