Експозитурата Ѓорче Петров на Охридска банка се сели на нова локација

2

ohridska-banka-logo

Експозитурата Ѓорче Петров на Охридска банка Сосиете Женерал од улицата Ѓорче Петров бр. 33 се сели на нова локација на улицата Мице Козар бр. 1, стои во соопштението.

За таа цел, експозитурата на старата локација на 24-ти ноември, петок, ќе работи до 13 часот, а од понеделник (27-ми ноември) експозитурата на новата локација ќе работи со регуларно работно време.