Facebook, Instagram и WhatsApp повторно недостапни за корисниците ширум светот

0

Корисниците на Facebook, Instagram и WhatsApp повторно се соочуваат со проблем при користење на овие социјални мрежи, пишува The Verge.

Проблемите, како што се наведува, започнале утрово, а доаѓаат по точно еден месец.

Засега не е позната причината поради којашто овие социјални медиуми се недостапни за корисниците ширум светот.