Фотосторија: Ексклузивни и уникатни материјали за внатрешно уредување од Солопром

181

Солопром е компанија со долгогодишно искуство во дрвната индустрија на македонскиот пазар и веќе 20 години учествува на Саемот за мебел во Скопје.

Штандот на компанијата е сметен во третата хала, во десниот дел од патеката, каде е изложен голем дел од производниот асортиман на Солопром.

soloprom_saem

“Денови за поголема семејна блискост, да излезете и заедно да уживате, да се забавувате. Ова се денови на креативни влијанија што ќе ви дадат позитивна насока побрзо и повешто и со вистинска понуда на материјали и производи да ги завршите Вашите проекти. Се надеваме дека ќе дозволиме да бидеме Ваш партнер и инспирација“, порачуваат од Солопром.

Подолу се поместени дел од производите што може да се најдат на саемскиот штанд на Солопром:

1

Иверка обложена со ХПЛ фолија со висок сјај – цврстина и издражливост – одлична за лица во секоја модерна кујна.

4

Понов тренд кога станува збор за иверките е пластифицираниот медијапан. Широка палета во повеќе од 70 декори кои ќе ја доловат Вашата замисла за совршен ентериер.

9

Кујнски плотни, аголни и островски плотни, ѕидни облоги. Производи од врвни европски производители како Дуропал и Топстар. Докажани по својот квалитет и понуда на уникатни површини.

sl1

Седум колекции на ламинатен под, секоја со свои позитивни карактеристики и декори за сечиј дом, канцеларија, бутик и друго.

10

Изложени на штандот на Солопром се и дел од многу поголема понуда на мијалници. Понуда на ростфрајни мијалници – изработени од најквалитениот нерѓосувачки челик, како и понуда на Италијански гранитни мијалници кои во својот состав имаат и антибактериска заштита.

11

18

sl2

Во сегментот на кујните, Солопром располага со различни видови на вагонетки и системи за фиоки со меко затварање. Новитет е понудата на задни лајсни и цокли во повеќе декори.

68

Во преминот меѓу третата и четвртата хала на Скопски саем, односно во Анекс 3, поставена е премиум селекцијата на материјали и оков за мебел на Витрина. Витрина е проект во кој се застапени 25 европски добавувачи, производители на високо квалитетни и ексклузивни материјали за ентериерно опремување.

37

sl3

Претставена е опширна понуда на декоративни лифт оклагии, плачарски закачалки и разни други додатоци од гардеробниот сегмент, кои елегантно ќе го пополнат просторот во плакарите правејќи го целосно функционален.

44

sl4

ЗАВРШИ ЕРАТА НА ИЗДУВНИТЕ ЦРЕВА КАЈ АСПИРАТОРИТЕ: ДОСТА СЕ ТРОШОЦИ И ОГРАНИЧУВАЊА.

E.ion системот вграден кај овие аспираторини овозможува да ги одстраниме издувните црева за чад и мириси и да ги елиминираме сите архитектонски ограничувања.

Последиците се дефинитивно позитивни:

– Нема повеќе потреба за дополнителни ѕидарски работи или било кој тип на адаптација и решавање на техничките проблеми со инсталацијата.

– Ерата на дополнителни трошоци повеќе ја нема!

———————————————————————————————————————————————-

51

52

53

54

55

На необичните модели и материјали во асортиманот на Витрина им нема крај. Материјали што го збогатуваат просторот и му даваат нова диманика. Од дрвени и камени фурнири, преку композитните плочи на Холз ин Форма, до исклучителните цврсти и декоративни ХПЛ фолии на Декодур и Флејдерер.

sl5                                                                                                   Контакт за Солопром

Soloprom logo 1Адреса: Ул. Душко Поповиќ бр.1 – Скопје

Тел.   (02) 26 14 030;   26 28 870

Факс:  (02) 26 00 017

Email:  contact@soloprom.com.mk

Web:  www.soloprom.com.mk

 

logo vitrina 1Контакт за Витрина

Адреса:     ГТЦ Први кат (кон Жена парк)

Тел.            (02) 32 31 224

Е-mail:        info@vitrina.mk

Web:           www.vitrina.mk