Гемак Трејд го проширува своето портфолио со три нови производи 

15

Станува збор за модерни и иновативни производи, дел од категоријата пијалаци, спремни за консумација, a базирани на најпознатите брендови Smirnoff вотка и Gordon’s џин.

Светскиот познатиот и најпродаван London Dry џин – Gordon’s во комбинација со тоник, можете да го понесете секаде со себе и да уживате во свежиот и неповторлив вкус на џин & тоник. Овој производ доаѓа во две варијанти Gordon’s & Tonic и Gordon’s Pink & Tonic, двата во лименка од 250мл.

Надоплонувајќи го добро познатиот Smirnoff Ice, новиот Smirnoff Ice Tropical е комбинација на овошен пунч и тропски вкус, направен со сода, Smirnoff No.21 вотка, манго и гуава. Производот доаѓа во модерно и стилско пакување од 275 мл.

Производите се веќе достапни во малопрадажба како и онлајн на – https://gemak.mk/shop/alkohol/mikseri/

Гемак Трејд е компанија која изминативе 30 години водена од иновација, храброст и интегритет работи на увоз и дистрибуција на пијалаци, тутунски производи, кафе и храна е лидер во регионот и ексклузивен стратешки партнер на светски најпродаваните брендови.